Szállítási információk

Személyes átvétel üzletünkben: INGYENES
(1132 Budapest, Visegrádi utca 58/B.)

A megrendelt termékeket lehetősége van személyesen átvenni az üzletünkben, nyitvatartási időn belül (Hétfő - Péntek: 8:00 - 20:00 és Szombat: 10:00 - 14:00).
Amennyiben a megrendelt áru nem volt készleten, amint beérkezik az üzletünkbe, telefonon vagy SMS-ben értesítjük.
Üzletünkben lehetősége van készpénzzel, bankkártyával és banki átutalással (előre utalással) fizetni.

Házhoz szállítás díja:

GLS futárszolgálattal, előre utalással: 1 990 Ft (1 567 Ft + Áfa)

GLS futárszolgálattal, utánvétellel: 2 990 Ft (1 567 Ft + Áfa)

A megrendelt termékek árát a futárnak kell fizetnie, utánvéttel (készpénzben).
Lehetősége van banki átutalással (előre utalással) is fizetni, ez esetben akkor kezdjük meg a csomag kiszállítását, amikor a rendelés összege megérkezik a bankszámla számunkra.

A házhoz szállítás menete:

1. A megrendelés beérkezését követően kollégáink e-mailen vagy telefonon felveszik a kapcsolatot ügyfeleinkkel, egyeztetik a rendelés részleteit.

2. A csomagolást követően a termékeket átadjuk a futárnak. A csomagokat a Posta vagy a GLS Hungary futárszolgálat segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez.

3. A csomagolás épségét minden alkalommal alaposan ellenőrizze az átvételkor, és ha látható törést, sérülést tapasztal, a futárnak kell ezt jeleznie. A számla és a garanciajegy a doboz(ok)ban található.

4. A termék árát a futárnak kell fizetnie, az utánvét kezelés díját a fizetendő végösszeg tartalmazza. A szállítási költség mértéke a rendelésben és a számlán is külön tételként szerepel.

Szállítási határidő:

Az esetek többségében, a hétköznapokon 10.00 óráig befutott rendeléseket másnapi szállítással teljesíteni tudjuk. Abban az esetben, ha nem tartható a 48 órán belüli kiszállítás, munkatársaink mindenképp értesítik a megrendelőt.

Területi hatály:

A házhozszállítást Magyarország egész területére tudjuk vállalni. Külföldi szállítás elérhetőségéről és díjszabásáról kérem egyeztessen kollégáinkkal!