Rólunk

Az ybolt.hu webáruházat üzemeltető céget, a Yamdrok Informatika Kft-t 2009-ben alapítottam, mint egyszemélyes és teljes mértékben magyar tulajdonú vállalkozást. Azóta szerencsére már nem vagyok egyedül!

A kezdetek óta foglalkozunk számítógépek összeépítésével és értékesítésével. Itt nem csak arra gondolok, hogy a cég kezdete óta, hanem legtöbbünket már gyermekkora óta kíséri a számítógépek összeszerelése utáni lelkesedése! Mint egyfajta Lego a felnőtteknek, egyszerűen nem tudjuk megunni! Számítógépet összerakni olyan, mint amikor Karácsonykor kicsomagoljuk az ajándékunkat. Élvezettel tépjük szét a dobozokat borító fóliákat és óvatosan csomagoljuk ki az alkatrészeket a dobozukból, közben beszippantva az utánozhatatlan "új számítógép illatot". Az első bekapcsolás után pedig mindig eltölt minket a büszkeség és a sikerélmény, hogy ma is alkottunk valamit!

Mi nem csak beszélünk a számítógépekről, vagy csak eladjuk őket, hanem a mai napig komoly felhasználói is vagyunk. Sokan közülünk kemény játékfüggők (a barátnők legnagyobb örömére), úgyhogy sokszor elég a játék nevét is bemondani, már tudni fogjuk, mire van szükség! De ha munkáról van szó, akkor is könnyen kiismerjük magunkat, hiszen több céges partnerünknél végzünk rendszergazda szolgáltatást, nem beszélve arról, hogy mi magunk is számítógépeken dolgozunk!

Fontosnak tartjuk, hogy felmérjük, az ügyfelünk mire szeretné használni a számítógépét, hogy olyan konfigurációt tudjunk ajánlani, amire valóban szüksége van! Saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy nincs az a pénz, ami elég lenne, ha műszaki termékről van szó! Éppen ezért fontos, hogy az igényeknek megfelelő termékeket ajánljunk, és ne hajszoljunk bele senkit felesleges kiadásokba! Persze ha a pénz nem számít, akkor sem fogunk megharagudni, úgyis alig várjuk, hogy bejöjjön egy rendelés a legújabb csúcsfejlesztésekre és élőben is láthassuk őket, ne csak a teszt cikkekben!

Tudjuk jól, hogy minket az különböztet meg a nagyoktól, hogy kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleinkre. De ez egyáltalán nem teher számunkra, sőt, így sokkal kellemesebb a légkör, hiszen a legtöbben így visszajáró vásárlóvá válnak és idővel baráti viszony alakulhat ki. Az "Én nem értek ezekhez a kütyükhöz" mondatot nálunk nem egy mogorva morgás fogja követni, hanem egy mosoly, mert tudni fogjuk, hogy valóban szükség van ránk, és értékes munkát tudunk végezni!

Köszönöm, hogy elolvasta a mi kis történetünket! Ha bármiben segíthetünk, keressen minket bátran!

Üdvözlettel,

Hautzinger Attila
ügyvezető, tulajdonos

Cégadatok:

Cégnév: Yamdrok Informatika Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 58/B.
Cégjegyzékszám: 01-09-926376
Adószám: 14926938-2-41
Közösségi adószám: HU14926938
Bankszámla szám: 10103104-20976900-01003007 (BudapestBank)