• HP Scanjet 200 scanner

Leírás

Kiemelkedő minőségben olvashat be képeket, és azokat könnyedén meg is oszthatja másokkal. Beolvashat fényképeket nagy felbontással, majd szerkesztheti azokat, végül a dokumentumokat digitális fájlokba mentheti. Az egyérintős beolvasó gombokkal a munka gyorsan halad. Ezt a kompakt, könnyen kezelhető lapolvasót szinte bárhol elhelyezheti.

A fényképeket és dokumentumokat kiemelkedő minőségben olvashatja be.
Fontos fényképeinek beolvasása megtartja azok eredeti minőségét. Akár 2400 x 4800 dpi felbontású, 48 bites, színes, részleteiben is éles képeket olvashat be.
Gyorsan és könnyen beolvashatja fényképeit és képeit internetes megosztó oldalakra
A fontos papírokat, fényképeket és mindennapos dokumentumokat könnyedén hozzáférhető digitális fájlokba olvashatja be.
A munkáit gyorsabban fejezheti be – egy 10 x 15 cm-es (4 x 6 hüvelykes) fényképet akár 21 másodperc alatt is beolvashat 200 dpi felbontással.

A könnyen kezelhető funkcióknak és a gyors telepítésnek köszönhetően a munka szinte azonnal indulhat is.
Létrehozhatja a szükséges nyomatokat: a készülékhez tartozó ArcSoft PhotoStudio 6 fényképszerkesztő szoftverrel könnyedén szerkeszthet, rendszerezhet és kereshet ki képeket, amelyeket aztán több méretben is kinyomtathat.
Időt takaríthat meg a kényelmes, egyérintéses beolvasási funkciókkal. Közvetlenül rögzíthet és küldhet képeket e-mailbe vagy PFD-be, és egyetlen érintéssel nyomtathatja vagy másolhatja azokat.
Az intuitív, könnyen kezelhető vezérlőkkel ellátott felület használatát gyorsan meg lehet tanulni. Egyetlen kábel elég ahhoz, hogy csatlakoztassa és üzembe helyezze a rendszert.

Helytakarékosság: ez a kompakt lapolvasó bárhova remekül illeszkedik.
A kompakt, fekvő tájolású lapolvasó otthonában vagy irodájában is szinte bárhol elhelyezhető, így ott állíthatja üzembe, ahol csak szeretné.
Könnyedén olvashat be könyveket, hírlapokat és egyéb összefűzött kiadványokat, mert a lapolvasó lebegőpántos fedele nagy mozgásteret biztosít.
Nem lesz szüksége tápkábelre; ez az USB-tápellátású lapolvasó energiát takarít meg azzal, hogy közvetlenül a számítógépéhez csatlakozik.

Specifikáció

Dokumentum kezelés: Síkágyas
Papírformátum: 10 x 15 cm
Optikai felbontás: 2400 x 2400
Színmélység: 48 bit
Csatlakozás: USB 2.0


Garancia

12 hónap

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

HP Scanjet 200 scanner

  • 24,490Ft

  • Nettó ár: 19,283Ft